Vattengymnastik

Vattengymnastik i skön varmvattenbassäng!

Vattengymnastik i skön varmvattenbassäng

Vår vattengymnastik på Duva Pool & Motion är väldigt omtyckt. Vi tror att vi har stans bästa varmvattenbassäng.

Gästerna uppskattar det centrala läget, den trevliga miljön och den härliga temperaturen i vattnet, 33 grader. Med ett stort utbud av grupper för vattengymnastik kan vi hjälpa dig som själv vill börja gympa att hitta en bra grupp. Det går även att ordna bassängtid till större grupper som vill börja hyra hos oss.

Grupperna kör terminsvis vår och höst med början vecka 3 och vecka 35. Terminsavgiften gäller 16 gånger och betalas vid terminens början. Föranmälan krävs och det är bra om man är med från början eftersom det är ont om restplatser under terminen.

Bassängen är 140cm djup vilket är perfekt för vattengymnastik. För dig som är lite kort i rocken finns brädor att stå på. Omklädningsrummen har bastu och flera duschar, tvål och hårtork. Att göra vattengymnastik i skön varmvattenbassäng är ett skonsamt sätt att träna på. Träningen kan göras till det du vill att den ska vara.

Anmälan till grupp för vattengymnastik:

Ring eller mejla receptionen på 070-373 17 82 eller duva@duvapool.se för anmälan eller info om tillgängliga platser och betalningsalternativ. Du kan också boka direkt via knappen här under.

Köp ett presentkort

Vill du ge bort en hälsofrämjande upplevelse till någon du tycker om?

Hos oss kan du köpa presentkort på vattengympa. Du väljer själv vilket belopp du vill ge bort.

För att köpa ett presentkort kontaktar du någon av våra mottagningar:

Duva Pool 070-373 17 82.

Välkommen!